Virgin Australia aircraft seen at Sydney International Airport, Sydney, Friday, Aug. 12, 2016. International air passengers are being warned of potential disruption and delays when union members in the Department of Immigration and Border Protection strike for 24 hours. (AAP Image/Joel Carrett) NO ARCHIVING

Virgin Australia им помага на патниците да се справат со стресот од летање со авион

Секоја од водечките авиокомпании имаат свој начин на наградување, промовирање, дури и помагање на своите патници.
Така Virgin Australia има нов проект со кој им помага на своите патници да се справат со стресот од летање. Проектот нуди медитација како опција на справување со стресот во нивните авиони.
Во почетокот на октомври, во соработка со една од медитациските компании е организиран првиот лет во кој патниците имаат можност со тренер да медитираат и на тој начин да го намалат или елиминираат стресот при летање. На тој лет имаа шанса да пробаат масажа на раце и да добијат потполно медитациско доживување.
Овие летови од почетокот на следната година ќе бидат многу почести, така што патниците на Virgin Australia ќе имаат помалку стресен лет.

Претходна Болоња се бори против загадувањето со бесплатно пиво, сладолед и карти за во кино
Следна Освежениот AUDI R8 со агресивен изглед

Награден напис

Пролет со Digipath: одржани бесплатни онлајн работилници за деца

Оваа пролет едукативниот центар „Едуфронт“ организираше серијал од 4 бесплатни, воведни работилници за дигитални вештини …

Научниците со тврдење дека децата кои повеќе личат на својот татко отколку на нивната мајка се многу поздрави

Најважно за секој родител е неговото дете да биде живо и здраво при раѓањето, а …

Don`t copy text!