Tesla модел 3 од почеток до крај

Од погонот на Tesla Motors во Калифорнија, каде што се изработува автомобилот Model 3, рeшија да нè почестат со timelaps од процесот на создавање на нивниот главен автомобил за широките народни маси.

Награден напис

Pagani Huayra Roadster BC е новиот носител на рекорди на Спа Франкоршамп

Тест автомобилите на Pagani поминаа повеќе од 350.000 км, вклучително и 45.000 км на некои …

Land Rover Defender во изменето издание

Германскиот тјунер Lumma Design си поигра со Land Rover Defender и направи импресивна промена. Проектот …

Забрането е копирање на текст!