Ken Block’s GYMKHANA (потсетување)

Кен Блок важи за еден од водечките гимкана мајстори и тоа го покажува и докажува многу често.

За потсетување ви покажуваме едно од врвните негови возења.

Награден напис

Barrington Pheloung – Theme From ‘Inspector Morse

Barrington Pheloung – Theme From ‘Inspector Morse

Porsche официјално ја претставија новата Panamera

Уникатна симбиоза на контрастите: новата PorschePanameraсега опфаќа уште поширок спектар. Taa ги комбинира перформансите на …

Забрането е копирање на текст!