Google ја најави новата Pixel серија на лаптопи и таблети

Сите љубители на Pixel серијата на уреди од Google имаат причина за задоволство, бидејќи компанијата ги подготвува новите уреди.

Од Google за The Verge изјавија дека на пазарот ќе пласираат нови таблети и лаптоп компјутери.

Компанијата го реорганизираше својот оддел со назив Create и дел од вработените ги пренасочи во нови оддели за да работат на новите технолошки достигнувања.

На Pixelbook му е потребно освежување за да може рамноправно да се натпреварува со останатите производители.

Во Google продолжуваат да ги развиваат своите claud услуги, вклучително и gaming услугите во соработка со компанијата Stadia.

Претходна Митови што го следат сексот и многумина сеуште веруваат во нив
Следна Едноминутен исечок од најновото продолжение на Avengers за фановите на јунаците од Marvel

Награден напис

Apple патентираше нова верзија на iPod

Apple неодамна поднесе барање за патент за уред многу сличен на iPod. Уредот е наменет …

Valve развива нова Counter-Strike игра, која се очекува наскоро

Поминаа повеќе од десет години од објавувањето на Counter-Strike: Global Offensive, а сега Valve се …

Don`t copy text!