Тренди

Витамини и минерали кои ублажуваат настинка и грип

Брановите на настинки и грип не се карактеристични само за есента, туку и за раната пролет кога времето е променливо, или имаме студени утра и топли денови. Заради тоа, не е на одмет да ја повториме користа од некои витамини и минерали со чија помош телото ќе се одбрани или …

...повеќе »

Потребни се 13 сексуални односи во месецот за забременување

Според студијата што ја објавиле во Њујорк Пост, потребни се 13 сексуални односи во месецот за да постигнете бременост. Се вели дека паровите во просек имаат 78 сексуални односи пред да дојде до зачнување. Според студијата, потребно е да поминат 185 дена редовен секс за паровите да се надеваат на …

...повеќе »

Топ 11 највлијателни автомобили кои ја сменија автомобилската индустрија

Ви ги претставуваме единаесетте највлијателни автомобили. Ова се автомобили што директно влијаеле на перцепцијата на автомобилската индустрија. Модели кои со своите новини од корен ја сменија автоиндустријата. Benz Patent-Motorwagen Првиот автомобил што воопшто влијаел на автомобилската индустрија и од коњски запреги како движечка сила преминал на мотор со внатрешно согорување …

...повеќе »

Што сакаат мажите повеќе: див секс или нежност и романтика

Универзитетот во Индијана спровел истражување токму на таа тема – дали мажите генерално се за див секс или полека се менуваат стереотипите, и уживаат во нежно и романтично водење љубов. Во истражувањето се вклучени 2000 мажи и жени. Жените во анкетата изјавуваат дека веруваат во тоа дека мажите преферираат див …

...повеќе »
Don`t copy text!