Мое мислење

Kudadoo, најдобриот луксузен ресорт на светот

Иако постои само еден месец, Kudadoo со својот луксуз, прекрасно опкружување и изглед како од соништата, е прогласен за најдобриот ресорт на светот.Станува збор за приватен остров со 15 луксузни апартмани дизајнирани и изградени на принципот за одржлив развој, сместен на Lhaviyani Atol оддалечен 40 минути со авион од аеродромот …

...повеќе »

Најчестите и најоткачени сексуални фантазии

Секоја чест на исклучоците, но луѓето генерално избегнуваат да зборуваат за своите сексуални фантазии. Некои луѓе велат дека немаат никакви фантазии поврзани со сексот, но други пак велат дека имаат чести и бурни фантазии на таа тема. Магазинот HuffPost, според разговори што ги направиле со сексуални работнички и нивните искуства, …

...повеќе »
Don`t copy text!