Здравје

Како да се храните после напорно вежбање

Редовното занимавање со спорт и правилната исхрана се најдобриот и најздравиот пат до витко тело. Храната има посебно важна улога во дополнителното согорување на калориите кое трае до десет часа по завршување со вежбањето. Најважното правило се однесува на алкохолот. Пиво со друштвото е последно нешто што му треба на …

...повеќе »
Забрането е копирање на текст!