Што им поминува низ глава на мажите кога ќе видат голо женско тело

  •  

Женското тело делува хипнотизирачки на мажите. Особено, ако тоа е и голо. Во тие моменти милион мисли поминуваат низ главата на мажот, но генерално забораваат на сè околу себе и се препуштаат на задоволството.

Еве што најчесто помислуваат мажите кога пред нив ќе застане жена без ниту едно парче облека на себе.

  • Изгледај кул

Кога жена без ништо на себе ќе застане пред маж, кај него бројот на отчукувања на срцето драстично се зголемува, му се поматува разумот, скоро да е невозможно трезвено да размислува. Но сепак се труди да остане кул, за да не се стекне впечаток дека никогаш порано не видел голо женско тело.

  • Конечно можам да гледам слободно

Иако во јавност поголемиот дел на мажите се трудат да не гледаат нападно во женски гради, било да е на состанок, на работа или фитнес, во ситуацијата кога имаат голо женско тело пред нив се опуштаат и си велат “конечно можам да гледам слободно”.

  • Баш сум среќник

Мажите во моментите кога стојат пред голо женско тело буквално го имаат чувството на среќник.

  • Што треба да направам понатаму

Мажите велат дека жените не треба да се плашат да кажат што треба да прават во кревет, тие сакаат да го чујат тоа од жената.

Копирањето на содржината е забрането!