Хали Бери низ фотографии ја открива тајната на нејзинот младешки изглед

  •  

Иако има 52 години, Хали Бери изгледа како да 25 годишна девојка. Нејзината кариера како актерка е завидна со улоги во голем број филмови.

Сепак, покрај актерството, со стилот на живот и со активното вежбање слободно може да заплива и во водите на спортот. Таа а максимално посветена на фитнесот.

Погледнете ги фотографиите и ќе ви биде јасно зошто таа има изглед на 25 годишна девојка.

Копирањето на содржината е забрането!