Функционален Бугати автомобил од милион лего коцки

  •  

Во склоп на промоцијата на новата линија на своите играчки, Лего од милион делови успеа да состави функционален спортски автомобил  Бугати Чирон.
Фактот дека луксузниот супер автомобил Бугати Чирон може да се вози по улица не е мала работа. Овој супер автомобил е составен исклучиво од лего делови, и е во потполност со реална големина како и вистинскиот Чирон.
Без обзир што сето ова е за рекламни цели, мора да се признае дека е џиновската играчка е стварно импресивна.

Копирањето на содржината е забрането!