“Светлосна” реакција

Погледнете го “суштесвото” со најбрзи рефлекси на планетата.

https://youtu.be/21IAY-NtNrA
Претходна Електричен автомобил кој ги полни батериите и на сонце
Следна Кевин Дурант стана слободен “стрелец”

Награден напис

Пролет со Digipath: одржани бесплатни онлајн работилници за деца

Оваа пролет едукативниот центар „Едуфронт“ организираше серијал од 4 бесплатни, воведни работилници за дигитални вештини …

Научниците со тврдење дека децата кои повеќе личат на својот татко отколку на нивната мајка се многу поздрави

Најважно за секој родител е неговото дете да биде живо и здраво при раѓањето, а …

Don`t copy text!