Помалку познати работи за стриптизот раскажани од стриптизетите

Професионалните танчерки – стриптизети откриваат работи поврзани со нивната професијата што не се многу познати. Тие се занимаваат со работа која некои луѓе ја оправдуваат, а некои ја критикуваат и осудуваат. Неколку работнички во оваа специфична дејност дадоа детали што малку се познати.

  • Да се стане стриптизета не е многу тешко. Едноставно треба да знаете да танцувате и да се претставите на аудицијата пред менаџерот на клубот. Ако сте доволно добри ќе ве ангажираат и ќе си ја работите работата.
  • Никогаш не смеете да украдете песна на која танцува ваша колешка. Тоа се третира како кражба, плагијат, имитирање.
  • Стриптизетите најчесто спијат од 6 часот наутро до 3 часот попладне. Ги знаат сите места во кои може да се јаде рано наутро.
  • Танцуваат дури и кога ги имаат специфичните женски денови.
  • Стриптизетите ги носат најудобните чевли со високи потпетици.
  • Играњето на шипка не е нешто што мора да го знаете однапред, може да го научите и додека работите.
  • Доколку сте клиент, не се мачете со комплименти бидејќи тие толку често го слушаат тоа што најчесто се имуни на такви изјави.
  • Стриптизетите користат ефтини парфеми од причина што парфемот им трае максимум недела дена и доколку би користеле скапи модели тоа не би било исплатливо.
  • Многу често добиваат понуди за брак бидејќи клиентите често се вљубуваат во нив, па затоа мораат често да менуваат и локали и клиенти.
Претходна Зошто треба да внесуваме магнезиум
Следна Причината за човечката моногамија

Награден напис

Пролет со Digipath: одржани бесплатни онлајн работилници за деца

Оваа пролет едукативниот центар „Едуфронт“ организираше серијал од 4 бесплатни, воведни работилници за дигитални вештини …

Научниците со тврдење дека децата кои повеќе личат на својот татко отколку на нивната мајка се многу поздрави

Најважно за секој родител е неговото дете да биде живо и здраво при раѓањето, а …

Don`t copy text!