Поглед на планетата Земја од вселената во 8К резолуција

  •  

Кога НАСА ќе објави видео од вселената, вистинско уживање е да се гледаат тие кадри по неколку пати.
Овој пат, вселенската агенција објави снимки од Меѓународната вселенска станица, на кои се нуди сосема поинаква перцепција на Земјата, нејзината атмосфера, ураганите на нашата планета, Месечината.Копирањето на содржината е забрането!