Оптичка илузија која ги полуде сите

Оптичките илузии се еден од омилените начини на луѓето да се забавуваат и да ги тестираат своите ментални и визуелни способности со децении, а особено се интересни оние кои во себе кријат еден или повеќе скриени зборови.

Овој е еден од тие, а вашата задача е да го откриете скриениот збор во рамката на црно-белите квадрати. Подгответе се, бидејќи само ако ја решите загатката во рок од 10 секунди, сте го положиле тестот!

Добро погледнете. Ако ви треба помош, обидете се да го заострите видот со полузатворање на очните капаци.

Поминаа 10 секунди и решението можете да го најдете подолу.

Ако не успеавте да ја решите оваа загатка за 10 секунди, не грижете се – вие сте мнозинство! Само 9 проценти од луѓето кои се справиле со оптичката илузија го забележале скриениот збор „ROCK“ во дадениот временски рок.

Претходна На интернет кружи неверојатен секс предизвик од 30 дена
Следна Трката во Кина повторно отстранета од календарот на Формула 1

Награден напис

Apple патентираше нова верзија на iPod

Apple неодамна поднесе барање за патент за уред многу сличен на iPod. Уредот е наменет …

Force Citiline е индиски теренец со 10 седишта

Форс Моторс е индиски производител на автомобили основан во 1958 година под името Bajaj Tempo …

Забрането е копирање на текст!