Навики на мажите кои не се привлечни за жените

Лагите никогаш немаат оправдување, ниту пак има „мали безопасни лаги“. Жените не сакаат да имаат никаква врска со мажи кои користат лаги.

Жените не сакаат кога мажите почнуваат да зборуваат за љубов веќе на вториот состанок. Потребно е време за запознавањее, нема потреба од брзање.

Не ставајте се во ситуација да зборувате само за себе, научете и да слушате. Ако не го сторите тоа, нема да биде изненадување ако жената се оддалечи од вас.

Ниту една жена не сака да излегува со маж кој ги открива сите свои тајни на првиот состанок.

Не покажувајте знаци на мрзеливост и недостаток на амбиција, хоби и страст кон работи што ги сакате. Таквиот став ќе ве претстави во лошо светло.

Мешаните сигнали се исто така грешка затоа што жените сакаат да знаат дали сте заинтересирани да ја запознаете или не. Никој не сака да си игра со своите чувства и да троши време без потреба.

Обидете се да бидете независни, бидејќи жените не сакаат маж на кој му треба дадилка.

Имајте свој став и мислење за сè, искажете го во разговор, привлечно е за жените.

Внимавајте на здивот. се грижи за хигиената и здравјето.

Претходна Black Eyed Peas, Nicky Jam, Tyga – Vida loca
Следна Шест работи што не треба да ги практикувате пред да вежбате

Награден напис

Совети како да поминете интересно и корисно време на интернет

Интернетот е најголемиот и најбрзиот извор на информации што ни е достапен во секое време …

Поврзаност на користење канабис и шизофренија

Се проценува дека 200 милиони луѓе ширум светот користат канабис. Покрај алкохолот и тутунот, тој …

Забрането е копирање на текст!