Која е врската помеѓу домашните обврски и сексот

Неодамнешно истражување вели дека ако вие и вашиот партнер сакате добар секс, тогаш прво треба да се концентрирате на домашните обврски.

Иако звучи чудно, сепак велат дека е вистинито.

Во многу врски е нормално обврските во домот да се делат подеднакво меѓу двата партнери. Очигледно дека таа поделба функционира добро и се исплатува. Не од причина дека нема да се карате, туку затоа што од тоа може да профитира вашиот сексуален живот.

Од Универзитетот во Алберта испитале 1383 парови за тоа како ги распределиле домашните обврски и воедно го испитувале и нивниот сексуален живот. Резултатите покажале дека паровите што ги распределиле обврските рамноправно имале почест и позадоволителен сексуален живот.

Затоа не одете на бајачки, туку распределете ги домашните активности и соберете ги плодовите од тоа. Имајте возбудлив сексуален живот.

Претходна Hummer H1 – ѕвер за сите прилики
Следна Куќа што лебди за заштита од земјотреси – новиот изум на јапонците

Награден напис

Пролет со Digipath: одржани бесплатни онлајн работилници за деца

Оваа пролет едукативниот центар „Едуфронт“ организираше серијал од 4 бесплатни, воведни работилници за дигитални вештини …

Научниците со тврдење дека децата кои повеќе личат на својот татко отколку на нивната мајка се многу поздрави

Најважно за секој родител е неговото дете да биде живо и здраво при раѓањето, а …

Don`t copy text!