Колку трае сексот кај паровите што добиле дете?

Паровите кои добиле бебе и притоа балансираат со тековните дневни обврски, не можат баш да се пофалат со секс што трае.

Според истражувањето спроведено на 1776 родители, просечниот секс на родители е 2 минути и 15 секунди.

Еден од дванаесет парови велат дека имаат толку малку време за себе што сексот им се сведува на помалку од минута. Дваесет и седум проценти од паровите велат дека не губат време за соблекување за да имаат повеќе време за себе и за секс, а 27% од паровите велат дека користат секс играчки за да го забрзаат сексот и оргазмот.

Дури 71% од паровите велат дека имаат брз секс за да ја зачуваат страста во нивната врска. Три четвртини од паровите признале дека имаат секс многу поретко откако им се родило детето.

Третина од испитаниците велат дека ја ловат секоја можност за да бидат интимни со партнерот и сметаат дека не е важно колку трае сексот сè додека уживаат во него.

Еден од осум татковци велат дека на своите сопруги им праќаат еротски фотографии, и дека 35% од нив сакаат и сопругите да им возвратат со такви фотографии.

Награден напис

Најпознатите митови за машкото тело и сексуалност

Големината на стапалото на мажот укажува на големината на неговиот пенис? – Па… не баш. …

Сексуални проблеми што им се случуваат и на најдобрите

Колку и да се сакаат паровите, понекогаш и на најскладните и најдобрите играчи во спалната …

Don`t copy text!