Карактеристики кои мажите ги обожаваат кај жените

Сите луѓе се разликуваат едни од други. И сите мажи не се привлечени од жени поради истите карактеристики. Сепак, постојат генерални особини кои повеќето мажи ги сакаат кај жените.

  • Детинеста – Мажите сакаат разиграни, весели и безгрижни жени, кои не драматизираат и знаат да уживаат во животот. Баш како децата.
  • Сака секс – Мажите го сакаат сексот и тоа не е тајна. Затоа, мажот покрај себе сака жена која знае да ужива во сексот и со неа може да разговара и да практикува сè што е поврзано со сексот.
  • Мистериозна – Таинствените и по малку мистериозните жени се многу интересни за мажите. Оние што своите адути ги откриваат уште на првиот состанок се интересни, но само краткорочно.
  • Немала многу партнери – Колку и да им е привлечна жена со изразена сексуалност, мажите сепак сакаат да им се први на жените, или барем да имала малку партнери.
  • Самостојна – Самодовербата е карактеристика што мажите ја сакаат кај жената. Сакаат жени кои не се плашат да го направат првиот чекор.
  • Има мајчински инстинкти – Иако живееме во дваесет и првиот век и на жената за да се оствари не ѝ е потребно да стане мајка, мажите сакаат кога жената има мајчински инстинкти. Тоа им е во природата и не можат да се борат со инстинктот.
  • Ексцентрична – Мажите ги привлекуваат жени што се разликуваат од генералната карактеристика за жени. Сакаат жени што не ги интересира туѓото мислење и цврсто држат до својот став.
Претходна Дури половина од луѓето за време на сексот фантазираат за некој друг
Следна Астон Мартин го презентираше новиот хиперавтомобил со име Валхала

Награден напис

Пролет со Digipath: одржани бесплатни онлајн работилници за деца

Оваа пролет едукативниот центар „Едуфронт“ организираше серијал од 4 бесплатни, воведни работилници за дигитални вештини …

Научниците со тврдење дека децата кои повеќе личат на својот татко отколку на нивната мајка се многу поздрави

Најважно за секој родител е неговото дете да биде живо и здраво при раѓањето, а …

Don`t copy text!