Каква порака да ѝ испратите на личноста која ви се допаѓа

Со секој ден сè повеќе се зголемува бројот на запознавања преку интернет и преку социјалните мрежи. Како луѓето да се плашат за запознавање и комуникација во живо.

Еве неколку насоки како да остварите контакт преку интернет и социјалните мрежи на исправен начин.

  • Никогаш не го коментирајте изгледот на личноста на којашто ѝ праќате порака. Ова секогаш е првото правило на интернет комуникацијата. Најчесто пораките каде што се коментира или се делат пофални зборови за изгледот, луѓето ги игнорираат.
  • Барајте ги заедничките интереси на профилот. Пред да почнете да праќате чудни и нејасни пораки, разгледајте го профилот на лицето што сакате да го исконтактирате и најдете ги заедничките интереси. Потоа може да искомуницирате и да започнете комуникација за интересите што ви се заеднички.
  • Бидете искрени и не праќајте излитени фрази познати на интернет. Тоа секогаш се смета за неоригинално и таквите комуникации најчесто се отфрлаат и завршуваат пред и да почнат.
  • Ако личноста е заинтересирана за вас, ќе знаете. Битно е да знаете дека кога комуницирате не решавате математички проблем, опуштете се и одговарајте на пораките како со пријател, нема потреба од филозофирање. Поставувајте прашања за хобијата, интересите и работите што ги сака. Ако личноста со која комуницирате редовно ви одговара на пораките, тогаш е јасно дека е заинтересирана за вас, но ако одговорот го добивате ретко – значи дека личноста и не е заинтересирана за контакт со вас.
  • Контактот преку интернет пренесете го во живо.  Доколку комуникацијата оди во вистинскиот правец, тогаш треба да размислите да ја пренесете од виртуелна во вистинска реалност. Видете се со личноста во живо, на кафе муабет.

Доколку во целава ситуација комуникацијата не оди во вистинскиот правец, исправно е да го прекинете контактот и да побарате личност со која ќе имате позитивна комуникација.

Претходна Дали сте сексуално компатибилни со партнерот
Следна Најчестите и најоткачени сексуални фантазии

Награден напис

Русин уништил Lamborghini Urus за да промовира енергетски пијалок

Јутјубер по име Михаил Литвин снимил како крши Lamborghini Urus вреден повеќе од 250.000 евра …

Дали знаете која е главната причина зошто се поставуваат огледала во лифтовите?

Користењето лифт е кошмар за некои луѓе. Сепак, луѓето кои ги дизајнираат лифтовите користат огледала …

Don`t copy text!