Зошто не би требало да се туширате пред секс

Иако најмногу сакате пред секс да се истуширате за да мирисате свежо, сепак, би можеле да размислите таа навика да ја смените и да имате секс со партнерот без претходно туширање.

Интензивното туширање пред секс има свој недостаток – партнерот не може да ве намириса.

Во овој случај не мислиме на тоа дека партнерот не ве сака туширани, туку поради средствата за хигиена не може да го помириса вашиот природен, личен мирис. Таквиот мирис при сексот е многу важен.

Мешавината од вагиналниот секрет, ејакулатот и потта, ја зголемува веројатноста за оргазам. Затоа, за поинтензивен оргазам туширајте се после сексот, не и пред него.

Награден напис

Колку луѓе имаат вонбрачни врски?

Во едно истражување кое било направено пред 40 години во САД, се покажало дека 50% …

Што никогаш не смеете да кажете за време на секс-игрите

Зборовите понекогаш знаат да делуваат како ладен туш. Особено за време на секс-игрите, погрешен збор …

Don`t copy text!