Детаљ за време на сексот кој открива неверство

Зборовите не се единствениот начин за да се докаже неверство, ниту пак пронајдени тајни пораки и слики во мобилниот телефон. Детали што можат да укажат на неверство има и за време на сексот со партнерот.

Американско истражување спроведено на 1000 мажи и жени покажува дека и интензитетот на стенкање при секс може да покаже дали партнерот ве изневерува. Дури 60% од жените и 70% од мажите признале дека се погласни кога имаат секс со љубовниците отколку со партнерите. Тие изјавиле дека поради грижа на совест се потивки додека имаат секс со партнерот.

Исто така, дури 90% од жените изјавиле дека се погласни за време на сексот и во двата случаи.

Гласноста на стенкањето може да влијае на интензитетот на задоволството и квалитетот на сексот, а докажано е дека гласното водење љубов поттикнува повозбудливо и и постраствено водење љубов.

Претходна Honda NSX со најдобриот спортски звук што може да се чуе?
Следна Модуларна колиба во најсеверниот град на светот

Награден напис

Позата во секс која мажите прво ја отфрлаат, а потоа ги оставаат без зборови

Истражувањата покажаа дека луѓето кои се во долга врска и испробуваат различни сексуални пози имаат …

Која е тајната за долг и исполнет сексуален живот?

Откако ќе помине почетната фаза на возбуда за новиот партнер, паровите обично наидуваат на проблеми …

Don`t copy text!