Дали има нешто за што би се откажале од секс?

Истражувањето вели дека во ова лудо време, кога секој се плаши за сопственото постоење, дури 43 проценти од мажите би се откажале од секс само за да си ја задржат работата …

Економската причина е разбирлива, но анкетите покажуваат дека луѓето би се откажале од секс и за помалку важни работи.

Анкетата е спроведена од онлајн казиното Рокси Палас, а прашалникот го пополниле 700 мажи на возраст од 21 до 50 години. Скоро половина од нив би се откажале од својата сексуалност заради кариера. Еве што рецесијата може да му направи на сексот!

Но, луѓето би биле во можност да се откажат од сексот за многу помали работи. Чудно, па дури и застрашувачко зошто сите мажи би одбиле оргазам. Следното е список на резултатите од различните истражувања спроведени во различни земји кои го потврдија овој неразбирлив избор:

15 проценти од испитаниците изјавиле дека повеќе сакаат да се откажат од сексот отколку да поминат викенд без својот iPhone;

12 проценти од Американците би се откажале од секс ако имаат поквалитетен сон поради тоа;

21 процент од испитаниците би се откажале од секс една година само за да можат да имаат пристап до Интернет;

25 проценти од студентите би се откажале од секс една година само за да не мора да носат книги со прекумерна тежина;

75 проценти од луѓето би се откажале од секс поради омилената храна.

Претходна Ashley Alexiss
Следна Julia Michaels – Issues

Награден напис

Навики на мажите кои не се привлечни за жените

Лагите никогаш немаат оправдување, ниту пак има „мали безопасни лаги“. Жените не сакаат да имаат …

Black Eyed Peas, Nicky Jam, Tyga – Vida loca

Уживајте во прекрасната музика на нашиот портал и на нашето ново интернет радио. Слушајте музика …

Забрането е копирање на текст!