Бизарен тренд – порно филмови и слики со Lego фигури

За сè на светот што постои, колку и да е чудно, несфатливо или неверојатно, некој снимил порно филм. Така, во ситуацијата што е наведена, постои бизарен порно тренд на филмови со LEGO фигури.
Психологијата има стручен термин за оваа стостојба, се вика агалматофилија – чувство на привлечност кон статуи, кукли и фигури. На интернет постојат групи и канали на You Tube кои ја обработуваат оваа тематика. Ваквите филмови се нарекуваат Lego porn и погледани се милион пати.

Претходна Sierra 1500 AT4 All Mountain е новиот концепт на GMC
Следна Kara Del Toro

Награден напис

Пролет со Digipath: одржани бесплатни онлајн работилници за деца

Оваа пролет едукативниот центар „Едуфронт“ организираше серијал од 4 бесплатни, воведни работилници за дигитални вештини …

Научниците со тврдење дека децата кои повеќе личат на својот татко отколку на нивната мајка се многу поздрави

Најважно за секој родител е неговото дете да биде живо и здраво при раѓањето, а …

Don`t copy text!